У Польщі затримали

У Польщі затримали "нічного вовка" через загрозу безпеці країни

Укрінформ
Польські прикордонники затримали в місті Мисловіце на півдні країни громадянина Росії, який становить загрозу для безпеки країни.

Росіянина, як згодом виявилося - члена прокремлівського байкерського клубу "Нічні вовки", буде передано російській стороні, інформує Interia.pl.

"Можу підтвердити, що у рамках перевірки легальності перебування, у Мисловицях перевірено групу з 36 осіб, одну з яких затримано. В системі Шенген її позначено як особу, яка становить загрозу для безпеки країни", - заявила представник прес-служби прикордонної служби РП Йоанна Рокіцька.

За її словами, затриманого буде передано російській стороні.

Рокіцька повідомила, що загалом у групі байкерів було 15 громадян Словаччини, 12 німців, четверо поляків і двоє росіян.

Російські ЗМІ повідомили, що затриманим виявився член байкерського клубу "Нічні вовки" Микола Логінов.

Мотоциклісти наближеного до Кремля націоналістичного байкерського клубу "Нічні вовки" у минулий четвер, 27 квітня, вирушили з Москви мотопробігом до Берліна. Їх траса пробігає через території Росії, Білорусі, Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії та Німеччини. Мотопробіг має завершитися 9 травня у Берліні.

У неділю, 30 квітня, "Нічні вовки", вирушили з білорусько-польського кордону у бік Варшави. Однак, усі байкери виявилися громадянами ЄС - Польщі, Німеччини та Словаччини.

У 2015 та 2016 роках "Нічні вовки" мали проблеми з перетином кордону ряду європейських країн, зокрема Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-