"Відкрита Росія" оголосила формат протестної акції 29 квітня #Набридло

Укрінформ
У Таллінні проходить дводенна конференція руху "Відкрита Росія", там оголошено затверджений нею формат протестної акції 29 квітня, яка проходить під слоганом #Набридло.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«29 квітня 2017 року в Москві, Петербурзі і більш ніж 30 найбільших містах, де є відділення Відкритої Росії, ми принесемо звернення до приймальні і представництва президента. В них ми заявимо про свої вимоги. Закликаємо всіх, кому набридла незмінюваність влади незалежно від своїх політичних переконань приєднатися до нашої акції.

Закон і Справедливість на нашому боці!», - заявляє "Відкрита Росія".

Також конференція "Відкритої Росії" заявила про те, що організація підтримає Олексія Навального і Дмитра Гудкова на виборах в 2018 році президента Росії і мера Москви відповідно. Під час відео-конференції з керівником передвиборного штабу Навального Леонідом Волковим той пообіцяв, що команда Навального підтримає дану акцію.

Раніше в суботу Михайло Ходорковський, як і обіцяв, залишив посаду голови створеної ним «Відкритої Росії». Найближчим часом на конференції ОР згідно з принципами постійної ротації буде переобрано раду руху (таємне голосування бюлетенями). А новообрана рада обере нового главу "Відкритої Росії".

Нагадаємо, установча конференція руху "Відкрита Росія" відбулася в листопаді 2016 року в Гельсінкі. Регіональні відділення Відкритої Росії вже почали роботу в Санкт-Петербурзі, Челябінську, Татарстані, Чувашії, Ростові-на-Дону, Башкирії, Новосибірську, Краснодарі, Казані, Пермі, Твері, Іжевську, Томську та інших містах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-