"Відкрита Росія" підтримає на виборах мера Москви Дмитра Гудкова

Укрінформ
На конференції руху "Відкрита Росія", що відкрилася в Таллінні, було прийнято рішення, що рух підтримає Дмитра Гудкова на виборах мера Москви.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Конференція "Відкритої Росії" прийняла рішення підтримати на майбутніх виборах мера Москви у вересні 2018 року опозиційного політика Дмитра Гудкова (у минулому складі Держдуми він був єдиним непровладним депутатом). Під час голосування пройшло формулювання Юрія Пивоварова (Петербург) про підтримку Гудкова на виборах мера, а не самого Ходорковського - про принципову підтримку Гудкова "Відкритою Росією".

У суботу увечері на конференції ВР згідно з принципами постійної ротації буде переобрана рада руху (таємне голосування бюлетенями). А новообрана рада обере нового главу "Відкритої Росії". Також на порядку денному конференції "Відкритої Росії" - вироблення позиції у зв'язку з майбутніми президентськими виборами та обговорення поточних справ, зокрема, кампанія #Набридло плюс анонсована протестна акція 29 квітня.

Установча конференція руху "Відкрита Росія" відбулася в листопаді 2016 року в Гельсінкі. Регіональні відділення Відкритої Росії вже почали роботу в Санкт-Петербурзі, Челябінську, Татарстані, Чувашії, Ростові-на-Дону, Башкирії, Новосибірську, Краснодарі, Казані, Челябінській області, Твері, Іжевську, Томську та інших містах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-