США не терпітимуть нових пусків ракет з боку КНДР

США не терпітимуть нових пусків ракет з боку КНДР

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп дав чіткий сигнал, що більше не терпітиме нових провокаційних пусків ракет з боку Північної Кореї та діятиме у відповідь без попереджень.

Про це заявив у вівторок під час брифінгу в Вашингтоні речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент не є одним із тих, хто виходить та "телеграфує" свою реакцію у відповідь",- заявив Спайсер.

Він підкреслив, що президент США "дав чітко зрозуміти відносно Північної Кореї, що її дії, її запуски ракет ніхто не терпітиме". Речник Білого дому наголосив, що в Вашингтоні серйозно ставитимуться до ядерної загрози з боку КНДР.

"Останнє, що ми хотіли би побачити - це ядерну Північну Корею, яка загрожує узбережжю Сполучених Штатів, і, якщо справа до цього дійде, то й будь-якій іншій країні", - заявив Спайер.

Таким чином, речник Білого дому прокоментував запитання щодо твітер-допису Дональда Трампа відносно Північної Кореї, який президент розмістив у вівторок.

"Північна Корея шукає неприємностей. Якщо Китай вирішить допомогти, це буде добре. Якщо ж ні, ми розв'язуватимемо цю проблему без них!" – написав американський лідер.

Між тим, режим Північної Кореї через державні ЗМІ у вівторок попередив про можливість ядерної атаки на Сполучені Штати в разі будь-яких ознак агресії з боку ударної групи ВМС США, яка наблизилась до півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-