ЗМІ дізналися, куди вирушить Олланд після президентства

ЗМІ дізналися, куди вирушить Олланд після президентства

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд доручив кільком своїм знайомим знайти йому будинок у департаменті Коррез, де він зможе проводити відпустку після того, як складе з себе президентські повноваження і залишить Єлісейський палац.

Про це повідомляє RFI з посиланням на радіостанцію France Bleu Limousin.

"Мер міста Тюль і радник Франсуа Олланда Бернар Комб розповів, що президент шукає будинок у Тюлі або недалеко від цього міста, мером якого він був раніше", - йдеться в повідомленні.

Радник президента зазначив, що Олланд хоче продовжувати голосувати в цьому місті.

Як зазначається, Франсуа Олланд голосував у рідному департаменті і після того, як був обраний президентом. Він орендує частину бюро депутата від свого колишнього виборчого округу і тому має право голосувати в Коррезі.

На думку Комба, Олланд не збирається займатися в Коррезі політикою. Він вважає, що президент повертається до рідного департаменту в першу чергу до своїх друзів, щоб проводити тут відпустку. А продовжувати працювати чинний президент буде в Парижі. Відомо, що він підшукує собі офіс у столиці.

Раніше Олланд зізнався, що після закінчення президентських повноважень не збирається займатися бізнесом, як його попередник Ніколя Саркозі. І не збирається йти з політики. Втім, яку саме роль він збирається відігравати в політичному житті країни Олланд не уточнив, зазначивши, що не хоче ставати мером або парламентарієм.

Фото: Палінчак Михайло

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-