У Трампа вирішили обговорити з Москвою співробітництво в питаннях КНДР

У Трампа вирішили обговорити з Москвою співробітництво в питаннях КНДР

Укрінформ
Адміністрація США Дональда Трампа вирішила обговорити з російською стороною питання співробітництва в ситуації навколо Північної Кореї та загроз, які вона несе для регіональної й глобальної безпеки.

З цією метою, як повідомили в понеділок у Держдепартаменті США, до Москви вирушає спецпредставник Вашингтона, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Спеціальний представник щодо політики по Північній Кореї Джозеф Юн впродовж 4-6 квітня здійснить візит до Москви для зустрічі з російськими чиновниками, а також обговорення взаємодії в питаннях КНДР", - зауважили в американському зовнішньополітичному відомстві.

Як стало відомо, в російській столиці заплановані зустрічі посла Юна із заступником міністра закордонних справ Росії Ігорем Моргулом, а також представниками наукових кіл та відомих аналітичних центрів.

Нагадаємо: Сполучені Штати жорстко засудили поведінку північнокорейського режиму, який попри резолюції Ради Безпеки ООН продовжує заборонені випробування балістичних ракет та ядерні тести. Минулого тижня Вашингтон запровадив санкції проти одного підприємства та 11-ти фізичних осіб-представників КНДР, залучених до розвитку програм зброї масового знищення.

Водночас, Дональд Трамп неодноразово заявляв про необхідність зближення відносин з російським урядом та пошуку шляхів взаємодії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-