У Конгресі США проведуть слухання на тему гібридної війни

У Конгресі США проведуть слухання на тему гібридної війни

Укрінформ
Комітет Палати представників Конгресу США з питань збройних сил 22 березня проведе слухання на тему "Еволюція гібридної війни та провідні виклики".

Про це повідомляє "Голос Америки"

"Експерти порушуватимуть питання: використання Росією засобів гібридної війни для здобуття доступу до європейських урядів з метою просування інтересів Москви; дії, спрямовані на розкол НАТО; використання Росією операцій у кіберпросторі; необхідність створення США та їх союзниками ефективних стратегій протидії засобам гібридної війни", - йдться у повідомленні.

Свідками на слуханнях виступлять експерти провідних дослідницьких установ США: приватної розвідувальної корпорації RAND, Національного університету оборони США (National Defense University) та Центру стратегічних та міжнародних досліджень.

Концепція гібридної війни нерозривно пов'язується з останніми агресивними діями Росії проти України та країн-членів НАТО у Балтиці, Центральній та Східній Європі і включає одночасне використання військових і невійськових засобів, включно із застосуванням пропаганди, економічних, енергетичних та політичних засобів впливу.

Фото: sknews.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-