Очільник Мінсільгоспу Молдови ліг до лікарні після звинувачення в корупції

Очільник Мінсільгоспу Молдови ліг до лікарні після звинувачення в корупції

Укрінформ
Молдавська прокуратура звернулася до уряду з листом про відсторонення від посади міністра сільського господарства і продовольства Едуарда Грамма у зв'язку з тим, що міністру офіційно пред'явлено звинувачення в корупції.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Напередодні прокуратура винесла вердикт про затримання міністра строком на три доби. Міністра було затримано співробітниками Центру по боротьбі з корупцією в рамках розслідування кримінальної справи про спробу незаконного відчуження близько 30 гектарів землі. Після затримання міністра помістили до лікарні швидкої медичної допомоги через проблеми зі здоров'ям. Наразі консиліум лікарів вирішує, чи залишити Едуарда Грамма в лікарні, чи перевезти до спеціалізованої медустанови при слідчому ізоляторі.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді 2016 року було затримано 12 осіб, серед яких – підприємці, адвокати і нотаріуси, причетні до спроби відчуження 30 гектарів землі, які належать Кишиневському коледжу виноградарства і виноробства.

Згідно з матеріалами слідства, земля була здана в оренду терміном на 30 років, проте орендарі, використовуючи підроблені документи, намагалися продати землю третім особам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-