Арештований за шахрайство екс-глава Нацбанку Молдови потрапив до реанімації

Арештований за шахрайство екс-глава Нацбанку Молдови потрапив до реанімації

Укрінформ
Колишній глава Національного банку Молдови Леонід Талмач, заарештований за підозрою у шахрайстві та причетності до створення злочинного угруповання, поміщений у реанімаційне відділення однієї з кишинівських лікарень через проблеми з серцем.

Інформацію про це підтвердив адвокат екс-банкіра Віталій Нагачевський, повідомляє власний кореспондент агентства в Молдові.

За словами адвоката, його підзахисному стало зле після допиту в Національному центрі з боротьби з корупцією (допит тривав з 10:00 ранку до 19:00 з невеликими перервами).

Нагачевський зазначив також, що в ході допиту слідчі та прокурори отримали достатньо доказів непричетності Леоніда Талмача до шахрайських схем в одному з комерційних банків Кишинева.

Двома днями раніше колишній глава Національного банку Молдови Леонід Талмач, який в останні кілька років обіймав посаду голови Ради директорів комерційного банку «Молдіндкомбанк», був заарештований на 15 діб за підозрою в шахрайстві та відмиванні грошей, а також у причетності до створення злочинного угруповання.

Як повідомив керівник антикорупційної прокуратури Віорел Морарь, Талмач активно співпрацює зі слідством.

З 1991-го по 2009 рік Талмач очолював Національний банк Молдови. Він стояв біля витоків введення в країні національної валюти – молдовського лея.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-