У Сирії знову загинув російський військовослужбовець

У Сирії знову загинув російський військовослужбовець

Укрінформ
Російський військовослужбовець Артем Горбунов, який служив в 96-ій окремій бригаді розвідки, що базується в Нижньому Новгороді, загинув в Сирії 2 березня.

Про це повідомляє команда Conflict Intelligence Team.

"5 березня дружина російського військовослужбовця Артема Горбунова залишила коментар до запису у ВК (соцмережа ВКонтакте - ред.) про взяття Пальміри, що її чоловік загинув у Сирії 2 березня, потрапивши в засідку", - йдеться у повідомленні.

Джерела Conflict Intelligence Team також повідомили, що Горбунов служив в 96-ій окремій бригаді розвідки з Нижнього Новгорода (повідомлення підтверджене фотографією друзів Горбунова ВКонтакте, знятої на плацу 96-ої бригади розвідки, розташованої в Нижньому Новгороді на вулиці Федосеєнка).

Міністерство оборони Росії офіційно не повідомляло про загибель Артема Горбунова.

Раніше видання Znak.com повідомило, що в місті Озерск Челябінської області пройшли похорони загиблого в Сирії військовослужбовця Івана Слишкіна. За даними журналістів, він поїхав на війну, щоб "заробити серйозні гроші, у тому числі на весілля".

2 березня стало відомо про важке поранення генерал-майора Петра Мілюхіна, що брав участь у боях за Пальміру. За даними газети "Комерсант", 16 лютого бронемашина генерала підірвалася на керованому по радіо фугасі. Четверо військових, які супроводжували Мілюхіна, загинули.

Команда Conflict Intelligence Team займається аналізом інформації про бої в Сирії та на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-