Російська армія зазнала нових втрат у Сирії - ЗМІ

Російська армія зазнала нових втрат у Сирії - ЗМІ

Укрінформ
У Сирії загинув 23-річний російський військовослужбовець Іван Слишкін. Його поховали 2 березня в місті Озерськ Челябінської області, на пам'ятнику зазначена дата смерті - 12 лютого 2017 року.

Про це повідомляє портал Znak.com.

«В Озерську відбулося поховання 23-річного Івана Слишкіна, який загинув під час виконання бойового завдання в складі групи російських військ в Сирії. У церемонії прощання, яка відбулася в храмі Покрови Пресвятої Богородиці в Озерську, взяли участь сотні озерчан», - йдеться в повідомленні.

Слишкіна застрелив снайпер. Жодних інших подробиць про його загибель видання не наводить, але зазначає, що тіло загиблого було доставлено до Озерська його друзями".

При цьому офіційного підтвердження участі Івана Слишкіна у російській військовій операції в Сирії немає.

За офіційними даними Міноборони Росії, за півтора року операції в Сирії загинули 27 російських військовослужбовців. Раніше, 6 березня, повідомлялися подробиці про поранення в Сирії генерал-майора Петра Мілюхина. Тоді ж загинули російські військові, які їхали з ним у броньованому авто, що підірвався на фугасі. Видання називає імена двох із них – це старший сержант Вадим Магамуров і морський піхотинець Павло Козаченко. 19 лютого їх поховали в Єкатеринбурзі й Пензі.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-