Трамп звинуватив лідера демократів у зв'язках із Путіним

Трамп звинуватив лідера демократів у зв'язках із Путіним

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп звинуватив лідера демократичної меншості в Сенаті Чака Шумера у зв'язках із президентом РФ Володимиром Путіним.

Лідер Білого дому розмістив фото двох політиків у своєму Твіттері, наголосивши на необхідності провести розслідування.

"Необхідно розпочати негайне розслідування щодо сенатора Шумера та його зв'язків з Росією і Путіним. Це повне лицемірство!" - написав глава Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, у США останніми днями набрала обертів ціла кампанія проти близького оточення Трампа, яких звинувачують у прихованих зв'язках із представниками російського уряду. Через це посади позбувся близький радник президента Майк Флінн.

Крім того, нещодавно призначений генпрокурор Джефф Сешнс був вимушений взяти самовідвід у розслідуванні щодо впливу Росії на вибори в США.

Саме проти Сешнса особисто виступав Шумер, коли з'ясувалося, що той збрехав під час слухань у Сенаті, приховавши свої контакти з послом Росії в США.

Під пильне око американських ЗМІ потрапив також зять президента Джаред Кушнер, який, як виявилося, брав участь у переговорах з тим самим російським послом у період, коли адміністрація Барака Обами готувала санкції проти РФ через її втручання у президентські вибори в США.

Фото: Xinhua/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-