Білий дім зберігатиме матеріали, пов'язані з втручанням РФ у вибори - ЗМІ

Білий дім зберігатиме матеріали, пов'язані з втручанням РФ у вибори - ЗМІ

Укрінформ
Юристи Білого дому доручили помічникам президента США Дональда Трампа зберігати матеріали, які можуть бути пов'язані з втручанням Росії у президентські вибори 2016 року та іншими схожими розслідуваннями.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на трьох чиновників адміністрації президента США.

“Інструкції, які були направлені співробітникам Білого дому, були зроблені на прохання демократів з Сенату та Комітету розвідки Сенату щодо збереження матеріалів, пов’язаних з контактами адміністрації Трампа, виборчої кампанії, перехідної команди та будь-кого, хто виступав від їх імені, з російськими урядовими чиновниками або їх оточенням”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що минулого тижня лідер демократів у Сенаті Чак Шумер наголосив, що існує реальне занепокоєння, що хтось в адміністрації може спробувати приховати свої зв'язки з Росією шляхом видалення електронних листів, текстів та інших записів, які могли б пролити світло на ці зв'язки.

Раніше повідомлялося, що нещодавно затверджений генеральний прокурор США Джефф Сешнс мав дві зустрічі з послом Росії в Вашингтоні Сергієм Кисляком, про які не доповів під час прямого запитання на слуханнях щодо його призначення на посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-