Трамп поставив собі

Трамп поставив собі "п'ятірку" за досягнення на посту президента

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп має намір зосередитися під час своєї промови перед обома палатами американського Конгресу в вівторок на питаннях медичного обслуговування, економіки, збройних сил та безпеки кордонів.

Про це він повідомив під час інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Все, що я можу – говорити від серця й розповісти про те, що я хочу зробити", - зазначив новий глава Білого дому.

Передусім, він зауважив, що отримав у спадок "дійсно жахливу" систему медичного обслуговування. "Ми маємо зрозуміти, що Obamacare – це катастрофа, це щось неконтрольоване, це не працює", - заявив Трамп.

Він повідомив, що адміністрація готує новий план медобслуговування, який, на його переконання, "буде чудовим, всеохоплюючим, я думаю, що він робитиме все, чого потребують і хочуть люди".

Крім того, Трамп зазначив: "Я буду говорити також про військових".

Напередодні він оголосив, що планує збільшити військовий бюджет США на $54 млрд, в основному, за рахунок скорочення витрат Державного департаменту та Агентства з охорони навколишнього середовища. Передусім, зменшуватимуться видатки на іноземну допомогу.

У цьому зв'язку, під час інтерв'ю президент висловив переконання, що Сполучні Штати не отримували вигоди від підтримки деяких країн-союзників. "Ми піклуватися про їхніх військових, і нам це не було відшкодовано. Вони багаті країни", - зауважив новий глава Білого дому.

Він також зазначив, що говоритиме перед Конгресом про безпеку кордонів, а також про те, як "погані хлопці", наркодилери, вбивці та інші злочинці проникають через ці кордони в країну.

Серед інших питань, за словами Трампа, він говоритиме про економіку. Він зазначив, що використає своє "мистецтво укладання угод" у переговорах з крупними компаніями.

Відповідаючи на запитання ведучих, Трамп оцінив своє спілкування з народом на "трійку, трійку з плюсом", прямо зауваживши, що його обмін повідомленнями не був гарним. Натомість, за досягнення він поставив собі "п'ятірку", а за зусилля в перший місяць перебування на посаді – "п'ятірку з плюсом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-