У Британії розраховують, що експорт допоможе росту економіки

У Британії розраховують, що експорт допоможе росту економіки

Укрінформ
Британський міністр фінансів Філіп Хеммонд у вівторок висловив сподівання, що торгівля та інвестиції відіграватимуть більшу роль у стимулюванні економічного зростання Великої Британії в 2017 році, після того, як в країні несподівано зросли споживчі витрати.

Про це повідомляє Reuters

"Споживчі позики та споживчі витрати є важливим компонентом стійкості економіки протягом останніх декількох місяців. Я сподіваюся побачити, що впродовж 2017 року бізнес-інвестиції та експорт забезпечать більшу частку зростання", - наголосив міністр у парламенті.

Як зазначається, наступного тижня Хеммонд представить оновлені дані щодо зростання і запозичення, що, як очікують економісти, буде відображати кращий, ніж очікувалося, рівень економічного зростання протягом останніх декількох місяців та зменшення дефіциту державних фінансів.

Хеммонд також сказав, що виступає за стандартний державний борг, а не окремі інфраструктурні облігації для фінансування майбутніх державних інвестицій, хоча він, як і раніше, радий запропонувати державні гарантії для фінансування певної інфраструктури приватного сектора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-