У Кремлі замість виборів хочуть провести референдум імені Путіна - ЗМІ

У Кремлі замість виборів хочуть провести референдум імені Путіна - ЗМІ

Укрінформ
В Росії вже не приховують, що хочуть відмовитись від проведення президентських виборів у 2018 році та бажають провести референдум щодо довіри росіян Володимиру Путіну.

Зокрема видання "Дождь" оприлюднило інформацію про те, що у Кремлі виробляють особливий порядок для виборів президента в 2018 році.

"Росію чекає референдум про довіру національному лідерові, переказують зміст бесіди співрозмовники. В адміністрації президента не бачать сенсу в тому, щоб спеціально підбирати Путіну опонентів, які б підвищили інтерес до виборів. «На сьогоднішній день просто немає такого кандидата, який своїм висуненням здатний створити інтригу на виборах», - говорить співрозмовник Дощу. Не є таким, на думку Кремля, і глава Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний. Своєю появою на виборах він лише створить багато негативу навколо влади, але не посприяє значному підвищенню явки", - розповідали раніше джерела Дощу.

Як пише видання з посиланням на власні джерела, у березні 2018 на Росію чекають не вибори, а референдум про довіру Путіну.

У Кремлі вже ставлять перед собою завдання, щоб відсоток тих, хто проголосував за Путіна був вищим, ніж коли-небудь. До слова, у 2012 за Путіна проголосували трохи більше 63% виборців.

Нагадаємо: президентські вибори у Росії заплановані на 11 березня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-