Польща не підтримає відміну санкцій проти Росії - Шидло

Польща не підтримає відміну санкцій проти Росії - Шидло

Укрінформ
Варшава не підтримуватиме відміну санкцій проти Росії, поки Кремль не змінить своєї політики і не перестане порушувати міжнародне право.

Про це після завершення неформальної саміту ЄС на Мальті заявила глава польського уряду Беата Шидло, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Ми не можемо забувати, що введення санкцій щодо Росії було безпосереднім наслідком політики Москви, яка порушила міжнародне право. Ми не погодимося на відміну санкцій, поки не зміниться політика Кремля”,- повідомила Шидло.

Вона підкреслила, що перед самітом усі лідери Вишеградської групи (V4) узгодили спільну позицію: “жодна з країн не пропонуватиме відміну санкцій проти Росії”.

“Усі мої колеги з V4 задекларували, що жодна з наших країн не пропонуватиме відміни санкцій проти Росії”,- наголосила вона.

Польський прем’єр додала: якщо якась з країн “четвірки” зробить таку пропозицію, то “група координуватиме свою позицію”.

“Cкладно зараз сказати, в якому напрямі піде дискусія в наступні місяці, але позиція Польщі (щодо санкцій проти РФ – ред.) є рішучою і незмінною”,- наголосила польський прем’єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-