Уряд Британії опублікував план Brexit

Уряд Британії опублікував план Brexit

Укрінформ
Уряд Великої Британії опублікував на своєму сайті офіційний політичний документ, відомий як "Біла книга", в якій викладено план стосовно виходу країни зі складу Європейського союзу.

Про це повідомляє ВВС.

"У "Білій книзі" викладені 12 принципів уряду (щодо Brexit - ред.), у тому числі контроль за міграцією та взяття під контроль наших власних законів", – йдеться у повідомленні.

Міністр, відповідальний за Brexit Девід Девіс, на представленні книги у парламенті заявив, що "найкращі дні у Великої Британії ще попереду", за межами ЄС.

У свою чергу лейбористи заявили, що у документі "нічого не сказано" і він був представлений занадто пізно для повноцінного вивчення".

У коментарі до "Білої книги" на сайті уряду Великої Британії також зазначається, що "цей документ надає змогу парламенту і країні чітко побачити те, чого ми прагнемо досягти у процесі переговорів про наш вихід з ЄС і у новому партнерстві з Європейським Союзом".

"Цей документ підтверджує бачення прем'єр-міністра щодо незалежних, істинно глобальних, багатообіцяючих майбутніх відносин Британії з ЄС", - підкреслюється на сайті британського уряду.

Раніше повідомлялося, що план британського прем’єр-міністра Терези Мей із виходу країни з ЄС отримав перше схвалення в парламенті.

Документ ще має бути схвалений у другому і фінальному читанні, щоб набути чинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-