У Кентуккі вантажівка врізалась у натовп: є жертви

У Кентуккі вантажівка врізалась у натовп: є жертви

Укрінформ
У штаті Кентуккі вантажівка врізалась у групу людей, внаслідок чого щонайменше дев'ятеро людей постраждали, з них двоє загинули.

Про це повідомляє інформагентство АР

"Двоє перехожих загинули, семеро дістали поранення після того, як, за інформацією поліції, п'яний водій, у крові якого вміст алкоголю вп'ятеро перевищував норму, втратив контроль над транспортним засобом та врізався в натовп біля фургону-кафе на стоянці у штаті Кентуккі", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, люди біля фургону-кафе саме вийшли з розташованих поруч нічних клубів. Сімох постраждалих доправлено до лікарні, проте їхні травми не становлять небезпеки для життя.

Як уточнюється, трагедія сталася, коли 37-річний водій вантажівки близько першої години ночі у неділю, намагаючись припаркувати автівку, вдарив інший автомобіль та продовжив рух. Порушник був настільки п'яний, що після арешту кілька разів заснув. У його крові був виявлений вміст алкоголю близько 0,4 проміле, що вп'ятеро перевищує допустимий у штаті Кентуккі (0,08 проміле).

Порушнику може бути висунуто обвинувачення, зокрема, за двома пунктами в убивстві та сімома пунктами у нападі першого ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-