Трамп тисне на Службу парків, щоб знайти аргументи про натовп на інавгурації - WP

Трамп тисне на Службу парків, щоб знайти аргументи про натовп на інавгурації - WP

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп здійснює тиск на Національну службу парків, щоб дістати аргументи обгрунтованості своїх претензій до американських ЗМІ в суперечці про кількість людей під час його інавгурації.

Про пише в четвер у своїй публікації впливове видання The Washington Post

"Наступного ранку після інавгурації Дональда Трампа в.о. директора Служби національних парків Майкл Рейнольдс отримав незвичайний виклик: новий президент хотів би поговорити з ним", - зазначається в тексті.

Як підтвердили газеті образу три джерела, ознайомлені зі змістом розмови, спілкування відбулося в суботу по телефону, коли "Трамп особисто наказав Рейнольдсу надати додаткові фотографії натовпу, який був напередодні на Національному молі". Президент вважав, що фотографії можуть довести "брехню" ЗМІ у повідомленнях, коли стверджували, що гостей було не більше ніж в середньому.

"Трамп також висловив обурення у зв'язку з ретвітами на акаунті Служби національних парків, де порівнювались зображення інавгурації Трампа і Барака Обами в 2009 році", - йдеться в публікації.

Для Трампа, який бачить себе і свої досягнення чудовими, розмір натовпу під час інавгурації був джерелом невдоволення, що він, здається, не міг викинути з голови, зауважує видання.

Паркова служба забезпечує підготовку та проведення певних заходів на Національному молі, втім не веде підрахунків присутніх людей. Рейнольдс, звичайно, надіслав додаткові фото в Білий дім, але вони не доводять твердження Трампа про присутність понад мільйона гостей, йдеться в публікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-