У Польщі поховали водія фури, якою скористався берлінський терорист

У Польщі поховали водія фури, якою скористався берлінський терорист

Укрінформ
У польському містечку Бане відбулася церемонія прощання з водієм Лукашем Урбаном, машину якого використав зловмисник під час наїзду  на різдвяний ярмарок у Берліні.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Сотні людей, а також чиновники з Польщі та Німеччини прийшли на похорон польського водія, який загинув під час наїзду вантажівки на різдвяний ярмарок у Берліні. Лукаш Урбан був серед 12 загиблих 19 грудня ... Церемонія прощання відбулася 30 грудня у польському містечку Бане", - йдеться у повідомленні.

Як зазначалося раніше, ввечері 19 грудня вантажівка, якою, за версією слідства, керував біженець з Тунісу Аніс Амрі, в'їхала у людей, що зібралися на різдвяному ярмарку у центрі Берліна. Загинули 12 людей, зокрема громадянин України, близько 50 - поранені. Відповідальність за напад взяло на себе угруповання "Ісламська держава". Аніс Амрі був убитий 23 грудня поліцейськими Мілана. Після його убивства пов'язане з ісламістами інформагентство Amaq поширило відеоролик, на якому Амрі присягає на вірність ісламістам і закликає мусульман в Європі проводити більше атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-