Глава Палестини назвав умову миру з Ізраїлем

Глава Палестини назвав умову миру з Ізраїлем

Укрінформ
Президент Палестини Махмуд Аббас заявив, що досягнення миру з Ізраїлем можливе, але за певної умови. 

Про це він заявив у відповідь на промову держсекретаря США Джона Керрі, який сказав, що перспектива врегулювання палестино-ізраїльського конфлікту перебуває під загрозою, повідомляє агентство Reuters

За словами Аббаса, Палестина відновить переговори тільки в разі припинення Ізраїлем будівництва єврейських поселень на палестинських територіях, включаючи Східний Єрусалим. 

Головний палестинський парламентар Саїб Арікат зачитав заяву про те, що Аббас "підтвердив свою повну відданість справі справедливого миру як стратегічному вибору".

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху звинуватив держсекретаря США Джона Керрі в проголошенні антиізраїльської промови.

Йдеться про прийняту в п'ятницю резолюцію ООН із закликом "негайно і повністю припинити всю поселенську діяльність на окупованих палестинських територіях, включаючи Східний Єрусалим".

Чинна адміністрація США відмовилася накладати вето на резолюцію та проінструктувала американських дипломатів утриматися при голосуванні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-