У МІ6 кажуть, що Росія та режим Асада виховують нове покоління терористів

У МІ6 кажуть, що Росія та режим Асада виховують нове покоління терористів

Укрінформ
Глава Секретної розвідувальної служби Великої Британії (MI6) Алекс Янгер заявив, що жорстка військова кампанія Росії та режим Асада в Сирії створюють нове покоління терористів, які будуть представляти загрозу для міжнародної спільноти, в тому числі і для Британії.

Про це повідомляє The Independent.

"Я вважаю, що поведінка Росії в Сирії в союзі із дискредитованим режимом Асада, якщо вони не змінять курс, створять трагічний приклад ризику втрати легітимності", - сказав Янгер.

Він також зазначив, що в Алеппо Росія і сирійський режим прагнуть створити пустелю і називають це "миром".

За його словами, визначаючи усіх, хто виступає проти жорстокого уряду, як терористів, вони відштовхують саме ту групу, яка може бути на їхній стороні для перемоги над екстремістами.

"Я не можу з упевненістю сказати, що принесе наступний рік; але я знаю, що ми не можемо бути в безпеці від загроз, які виникають з цієї країни, якщо тільки громадянська війна не закінчиться", - додав він.

Глава Секретної розвідувальної служби також відзначив, що хаос, створений сирійським конфліктом, дає змогу терористам "ІДІЛ" планувати напади на Британію та інші країни Заходу.

Фото: Fishki.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-