Австралію застерігають від пом'якшення санкцій проти Росії

Австралію застерігають від пом'якшення санкцій проти Росії

Укрінформ
Президент американського аналітичного центру «Потомак» Філіп Карбер застеріг австралійську владу від пом'якшення санкцій проти РФ, оскільки це може призвести до посилення напруженості в Європі.

Про це пише Нerald Sun

«Не пом'якшуйте свою позицію... Зміна Австралією її твердої позиції буде сприяти нестабільності», - заявив Карбер, коментуючи чутки про наміри австралійського уряду послабити тиск на Росію.

За його словами, політика Австралії наразі залишається незрозумілою.

«Мені не зрозуміло, чи мовчання австралійської сторони означає зміну політики, чи вони просто хочуть визначитися, як діяти далі», - підкреслив військовий експерт.

За словами Карбера, після обрання нового президента США важко передбачити подальші кроки Росії, але великий наступ зараз малоймовірний.

«Моя гіпотеза полягає в тому, що Путін буде намагатися наблизитися до Трампа, створивши «клуб поганих хлопців», - сказав він.

 Філіп Карбер, який прибув до Австралії на запрошення міністерства оборони цієї країни, закликав австралійське військове керівництво вивчати досвід України.

«На мою думку, австралійські військові належать до найкращих у світі у своєму прагненні вивчати і брати на озброєння новаторську оперативну тактику... Я закликав їх вивчати уроки України і застосувати їх у своїй підготовці», - сказав Карбер. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-