Британія сподівається, що Трамп опиратиметься Кремлю - міністр

Британія сподівається, що Трамп опиратиметься Кремлю - міністр

Укрінформ
У Великій Британії очікують, що новообраний президент США Дональд Трамп протистоятиме впливу з боку Росії.

Про це заявив міністр оборони Британії Майкл Феллон, припустивши, що Трамп може змінити своє ставлення до Росії, коли стане президентом, інформує The Telegraph.

"Я не згоден з цим, і я думаю, що потрібно розрізняти передвиборну риторику обраного президента Трампа і те, що він робить на практиці", - наголосив Феллон.

За його словами, на практиці кожна американська адміністрація завжди чинила опір впливу Росії.

"На практиці кожна американська адміністрація завжди протистояла Росії. Йдеться не про те, що не потрібно вести діалог з Росією, а про те, що не можна поводитися з Росією так, як зазвичай, як з рівноправним партнером", - сказав він.

Міністр також підкреслив, що Росія явно порушила міжнародні правила своїми діями в Криму та на сході України, про що ніколи не можна забувати.

Крім цього, Феллон також відзначив, що нещодавнє розгортання 150 британських військових в Польщі було частиною зусиль, щоб протидіяти спробам Путіна "тестувати" НАТО.

"Путін, як мені здається, тестує Альянс і ми повинні відповісти", - сказав він.

Міністр також закликав Росію використати свій вплив на режим Асада, щоб покласти край кровопролиттю в Сирії, зазначивши, що "Росія контролює те, що відбувається в Сирії і вона може покласти край громадянській війні вже завтра, використовуючи свій вплив".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-