Прем'єр Британії не виключає

Прем'єр Британії не виключає "сирійських" санкцій проти Росії

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей не виключає можливості введення санкцій проти Росії у зв'язку з її діями в Сирії.

Про це вона заявила перед початком переговорів у двосторонньому форматі з канцлером ФРН Ангелою Меркель, повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН.

«Ми домовилися зберігати тиск на Росію. Включаючи можливість введення санкцій проти тих, що порушує міжнародне гуманітарне право», - заявила Мей.

Вона повідомила, що всі учасники зустрічі в п'ятницю в Берліні - канцлер ФРН Ангела Меркель, президенти США Барак Обама і Франції Франсуа Олланд, прем'єри Великобританії Тереза Мей, Іспанії Маріано Рахой і Італії Маттео Ренці були «єдині в засудженні жорстокостей», що творяться в Алеппо.

Крім того, Мей згадала Росію серед головних викликів. «Ми обговорили низку ключових викликів – ІДІЛ, Сирії, Росії, міграцію», - сказала британська прем'єрка. Вона запевнила, що її країна буде разом з ЄС продовжувати колективно боротися з цими викликами, незважаючи на брексит.

Мей пообіцяла запустити статтю 50 ЄС (про вихід із співдружності) до кінця березня 2017 року. За її словами, робота з підготовки до виходу з ЄС йде і Лондон хоче, щоб цей процес пройшов гладко, впорядковано, шукає рішення в інтересах самої Великобританії і також європейських партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-