ЗМІ: Трамп скоротив розрив з Клінтон до 5%

ЗМІ: Трамп скоротив розрив з Клінтон до 5%

Укрінформ
Республіканець Дональд Трамп скоротив відставання від кандидата демократів Хілларі Клінтон до 5% на тлі повідомлень ФБР про відновлення розслідування справи про приватний поштовий сервер екс-держсекретаря.

Про це йдеться в тексті опитування Reuters/Ipsos, опублікованому в понеділок.

"На підставі опитування, яке проводилося 26-30 жовтня, за Клінтон готові проголосувати 44% виборців, за Трампа – 39%. У минулий четвер розрив між кандидатами становив 6%", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо: згідно з опитуванням, проведеним ABC News і Washington Post, також фіксувалося скорочення розриву між кандидатами, але більш радикальна: з 12% станом на 24 жовтня до 2% на 29 жовтня.

Раніше директор ФБР Джеймс Комі повідомив про рішення відомства відновити розслідування справи про приватний поштовий сервер Клінтон через виявлення нових листів. Суперник Клінтон від республіканців Дональд Трамп вітав відновлення розслідування.

У свою чергу The New York Times повідомило, що нові електронні листи, знайдені ФБР вже після закриття розслідування про використання кандидатом у президенти США від демократів Гілларі Клінтон приватного поштового сервера, будучи держсекретарем, були знайдені на електронних пристроях головного помічника Клінтон Хуми Абедін і її чоловіка, Ентоні Вінера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-