Британське казначейство завело власного мишолова

Британське казначейство завело власного мишолова

Фото, відео
Укрінформ
Британське міністерство фінансів завело власного кота-мишолова на призвисько Гладстон.

Про це повідомляє ВВС.

"Коту Гладстону півтора року. Він - колишнє бездомний кошеня, якого підібрали на вулиці працівники притулку в лондонському районі Баттерсі. Раніше його звали Тіммі. Тепер він носить ім'я колишнього прем'єр-міністра і міністра фінансів Великої Британії Вільяма Гладстона (1809-1898)", - зазначається в публікації.

Гладстон - третій представник сімейства котячих, хто несе службу в офіційних будівлі на Вайтхоллі, урядовому кварталі в Лондоні.

Кіт Ларрі став мешканцем резиденції прем'єр-міністра на Даунінг-стріт, 10 у 2011 році. Незважаючи на недавню зміну прем'єр-міністрів, свій офіційний пост мишолова він зберіг.

Кіт Палмерстон приступив до виконання обов'язків з регулювання поголів'я гризунів в британському Форін-офісі на початку цього року.

Подібно своїм колегам Ларрі і Палмерстону, Гладстон має свій "Instagram" і Твіттер - акаунтів. В профілі він представляється "найпопулярнішим співробітником казначейства Її Величності".

Як відомо, апарат співробітників британського парламенту і деякі члени Палати громад пропонують завести кота або кішку для боротьби з мишами у Вестмінстері, де розташовується законодавча влада Сполученого Королівства.

Фото: buzzfeed.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-