З'їзд демократів затвердив кандидата у віце-президенти на виборах

З'їзд демократів затвердив кандидата у віце-президенти на виборах

Укрінформ
Загальнонаціональний з'їзд Демократичної партії у середу офіційно затвердив кандидатуру сенатора від штату Вірджинія Тімоті Кейна у віце-президенти США на нинішніх виборах.

Рішення було прийнято загальним схваленням делегатів, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Надійшло прохання припинити процедуру та затвердити кандидатуру шляхом акламації (загального схвалення – ред.)", - зазначила під час підрахунку голосів на користь Кейна голова з'їзду конгресвумен Марша Фадж.

Кандидат на посаду глави Білого дому від демократів Гілларі Клінтон ще в п'ятницю оголосила свій вибір щодо Кейна як "напарника" на президентських перегонах, який, у разі перемоги, разом з нею очолить адміністрацію США.

Процедура затвердження 58-річного сенатора делегатами з'їзду носила, здебільшого, формальний характер. Втім треба визнати, що за цей час він отримав лише схвальні відгуки однопартійців.

Таким чином, демократичний "тандем" Клінтон-Кейн протистоятимуть своїм республіканським опонентам Трамп-Пенс, які були затверджені з'їздом своєї партії минулого тижня.

Нагадаємо: Тімоті Кейн раніше був губернатором штату Вірджинія. Політик вільно володіє іспанською мовою, що може позитивно позначитися на підтримці з боку численного електорату латиноамериканського походження. У Сенаті він активно працює щодо питань міжнародних відносин і військових справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-