Пілоти Air France оголосили страйк на другий день чемпіонату

Пілоти Air France оголосили страйк на другий день чемпіонату

Укрінформ
На другий день турніру Євро-2016 пілоти французької національної авіакомпанії Air France почали чотириденний страйк, поставивши під питання плани поїздок тисяч футбольних уболівальників.

Про це передає ВВС.

"Пілоти французької національної авіакомпанії почали чотириденний страйк, який може зірвати плани тисяч футбольних уболівальників на другий день змагань Євро-2016", - йдеться у повідомленні.

Air France заявила про скасування до 30% своїх рейсів у суботу, але рейси в міста, в яких проходитимуть матчі Євро-2016, залишаться в пріоритеті.

Повідомляється також, що страйк пілотів триватиме з 11 червня до вівторка, 14 червня.

Профспілка пілотів вимагає в уряду Франції відмовитися від нової реформи трудового законодавства, що не лише сприятиме створенню робочих місць у Франції, а й спростить процедуру звільнення співробітників підприємств.

Як відомо, протести проти урядової реформи ринку праці не вщухають по всій Франції вже третій місяць: проходили страйки студентів і пенсіонерів, співробітників НПЗ, АЕС, в країні все ще тривають страйки залізничників і співробітників комунальних служб, що відповідають за вивезення сміття.

Як раніше повідомляв Укрінформ, наприкінці травня в Ам’єні учасники акції протесту запалили на дорогах 300 автомобільних шин, викликавши тим самим великі пробки і налякавши городян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-