МЗС Австралії оголосило лауреатів щорічної журналістської премії Елізабет О’Ніл

МЗС Австралії оголосило лауреатів щорічної журналістської премії Елізабет О’Ніл

Укрінформ
Глава зовнішньополітичного відомства Австралії Джулі Бішоп оголосила імена цьогорічних одержувачів премії Елізабет О’Ніл, яка щороку присуджується двом журналістам – по-одному з Австралії та Індонезії.

Про це повідомляє прес-служба МЗС країни.

«Я рада оголосити про те, що австралійський журналіст Кемерон Стюарт та його індонезійська колега Марісса Аніта є одержувачами престижної премії Елізабет О’Ніл у галузі журналістики в цьому році», – сказала Джулі Бішоп.

Стюарт – заступник головного редактора видання The Australian, та Аніта – старша ведуча програми новин і репортер Net TV, проведуть два тижні в Індонезії та Австралії відповідно, щоб отримати глибше розуміння сучасних проблем в кожній з країн. В рамках своїх візитів вони зустрінуться з громадськими лідерами, урядовцями, представниками промисловості та НУО.

Премія Елізабет О’Ніл спонсорується урядом Австралії через Австралійсько-індонезійський інститут. Вона заснована на честь австралійського дипломата в Індонезії Елізабет О’Ніл, яка загинула 7 березня 2007 року в авіакатастрофі у Джакарті. Жінка зробила великий внесок у справу налагодження взаєморозуміння між Австралією та Індонезією за допомогою точного і обгрунтованого висвітлення життя цих двох країн у ЗМІ.

Премія присуджується за високі досягнення журналістів з друкованих, радіо, телебачення та інтернет медіа організацій на будь-якому етапі їхньої кар’єри.

Лауреати премії проводять до двох тижнів в Індонезії/Австралії за повністю фінансованою програмою, що координується Австралійсько-індонезійським інститутом та відділенням громадської дипломатії Міністерства закордонних справ і торгівлі Австралії за підтримки посольства Австралії в Джакарті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-