Brexit: гендиректор Британської ТП не стримався і втратив роботу

Brexit: гендиректор Британської ТП не стримався і втратив роботу

Укрінформ
Генеральний директор Британської торгової палати Джон Лонгворт подав у відставку - після того, як його усунули від роботи за слова про користь для виходу Британії з Євросоюзу.

У четвер, виступаючи на щорічній конференції цього об'єднання підприємців, Лонгворт сказав, що довгострокові перспективи Британії поза Євросоюзом видаються більш яскравими, ніж у його складі. За його словами, справи в економіці Британії підуть набагато краще після виходу з ЄС.

Через два дні чиновник був тимчасово відсторонений від посади за дії, що йдуть врозріз з офіційним нейтралітетом організації.

Торгова палата Британії заявила, що залишається остронь дискутувань про членство країни в ЄС і не вестиме кампанію на підтримку тієї чи іншої сторони на майбутньому 23 червня референдумі, оскільки як погляди її членів з цього питання істотно розходяться.

Торгова палата Британії - об'єднання, що складається з 52 акредитованих комерційних палат по всій країні, куди входять десятки тисяч великих, середніх і дрібних підприємств і фірм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-