Діаспора у Канаді обіцяє підтримувати Україну до повної перемоги

Діаспора у Канаді обіцяє підтримувати Україну до повної перемоги

Укрінформ
Українська громада Канади обіцяє продовжувати активну допомогу Україні до настання у країні миру.

Про це йдеться у заяві Конгресу українців Канади із приводу другої річниці Революції гідності.

«Ми обіцяємо не опускати руки, поки, з Божою поміччю, мир і спокій знову не запанують в Україні. Ми закликаємо всіх канадців та міжнародне співтовариство протидіяти російській війні проти України, надавши Україні безпекову, фінансову, гуманітарну та політичну підтримку, яку вона потребує для захисту себе та всієї Європи від холодної війни, відновленої Росією», - заявили у Конгресі.

В організації додали, що у другі роковини страшних подій на Майдані українські канадці «разом із братами та сестрами в Україні та по всьому світу» згадують героїзм усіх, хто заплатив найвищу ціну за вільну та демократичну Україну. «Подвиг «Небесної сотні» залишиться в нашій пам'яті назавжди. Перемога Революції Гідності є прикладом сміливості, завзяття та єдності для сучасних і наступних поколінь», - йдеться у заяві.

При цьому Конгрес закликав згадати також героїчних захисників України від російської агресії. «Вшановуючи пам'ять «Небесної сотні», ми також віддаємо честь тисячам українців, які загинули або були поранені у результаті російського вторгнення та десяткам тисяч наших братів та сестер, змушених зі зброєю в руках захищати незалежність та суверенітет України», - наголосили в організації українців Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-