На Гаваях тривають пошуки морпіхів після катастрофи двох гелікоптерів

На Гаваях тривають пошуки морпіхів після катастрофи двох гелікоптерів

Укрінформ
Рятувальні служби США продовжують пошуки 12-ти військових, які зникли безвісті після катастрофи двох гелікоптерів на Гаваях чотири дні тому.

Зусилля рятувальників поки не дали результату, повідомляє в понеділок телеканал ABC News.

"Пошукові служби, які прочісують район, де зазнали катастрофи два вертольоти морської піхоти на Гаваях, знайшли рятувальні плоти з бортів гелікоптерів, втім досі не виявлено жодних ознак 12-ти членів екіпажу, які перебували на борту", - йдеться в повідомленні.

Як зазначила в понеділок представник Берегової охорони США Сара Муерс, в районі місця аварії було знайдено три рятувальних плоти. Деякі з них були надуті, але не встановлено, який чином це було зроблено – автоматично, чи з втручанням членів екіпажу.

"Крім того, через відсутність будь-яких особистих речей на плотах, неможна стверджувати, що ними хтось користувався", - зауважила Муерс.

Понеділок став четвертим днем пошуку 12-ти морських піхотинців після катастрофи гелікоптерів. Рятувальники відзначають незначне покращення погодних умов в районі пошуків.

Як повідомляв Укрінформ, інцидент стався минулої п'ятниці на гавайському острові Оаху. За попередньою інформацією, два важких транспортних гелікоптери Sikorsky CH-53 морської піхоти США зіткнулися під час виконання нічних вправ. На борту кожного з них перебувало по шість членів екіпажу. Причини катастрофи встановлюються.

Фото: wikimedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-