Сущенка з моменту його затримання ніхто з оперативників не відвідував - адвокат

Сущенка з моменту його затримання ніхто з оперативників не відвідував - адвокат

Укрінформ
З журналістом Укрінформу Романом Сущенком з моменту його затримання в Москві ніхто з оперативних співробітників жодного разу не розмовляв. 

Про це адвокат Сущенка Марк Фейгін розповів в інтерв'ю Front News International, опублікованому в неділю.

«Російська сторона взагалі з ним ніяк не працює. Жодного тиску, взагалі ніякого не було, жодного разу його не відвідував жоден оперативник, який супроводжує справу. Справи кримінальні супроводжують оперативники ФСБ, відповідні служби. Але ніхто з ним ніколи не розмовляв і ні про що не вмовляв, ні про що не говорив. Крім моменту затримання, жодного разу ніхто з оперативних співробітників з ним не розмовляв. А співробітники у в'язниці вирішують тільки побутові питання», - відповів Фейгін на запитання, чи чиниться тиск на його підзахисного.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення у «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

18 травня в Мосміськсуді захисту Сущенка відмовили в скарзі на продовження тримання журналіста під вартою до 30 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-