Укрінформ у центрі Києва провів флешмоб на підтримку Сущенка

Укрінформ у центрі Києва провів флешмоб на підтримку Сущенка

Фото
Укрінформ
У центрі Києва, біля офісу Укрінформу, колеги незаконно ув'язненого в Росії журналіста агентства Романа Сущенка провели флешмоб на його підтримку.

У флешмобі взяли участь близько півсотні учасників, повідомляє кореспондент агентства.

«Сьогодні в Парижі новообраний президент Франції Еммануель Макрон зустрічається з президентом РФ Володимиром Путіним. Флешмобом вкотре хочемо привернути увагу до порушення Кремлем норм міжнародного права та добиваємося звільнення нашого кореспондента», - наголосив генеральний директор агентства Олександр Харченко.

Він нагадав, що Сущенка було затримано майже вісім місяців тому, і російське правосуддя, висунувши безпідставні обвинувачення у «шпигунстві», досі не надало жодних доказів цьому та фактично не проводить у справі слідчих дій.

“Захист, колеги і родина незаконно утримуваного в московському СІЗО “Лефортово” власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка сподіваються на допомогу французької сторони у його звільненні», - наголосив Харченко.

Акція, проведена Укрінформом, відбулася в рамках всесвітньої акції на підтримку Сущенка, заходи якої сьогодні відбуваються по усьому світу: в країнах Європи та Північної Америки, в Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-