Вітання гендиректора Укрінформу: Талановитого журналіста Сущенка замінити ніким

Вітання гендиректора Укрінформу: Талановитого журналіста Сущенка замінити ніким

Відео
Укрінформ
Генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко привітав Романа Сущенка з днем народження та побажав власкорові залишатися мужнім.

Відеопривітання оприлюднено на каналі агентства в YouTube.

"З днем народження, Романе. Нам дуже вас не вистачає в Києві, нам дуже вас не вистачає так само в Парижі", - сказав генеральний директор. За його словами, людину без таланту замінити легко, а талановитого журналіста Романа Сущенка замінити ніким.

Харченко пообіцяв і надалі робити все можливе для звільнення Сущенка з російського полону.

"Ми знаємо, що вас так само не вистачає вашій родині, вашим дітям, вашим батькам і ми робимо й робитимемо все, аби чим швидше ви були разом з нами", - наголосив Харченко.

"І будьте таким мужнім, яким ми вас всі знаємо", - додав гендиректор Укрінформу.

Раніше привітали з днем народження колегу, незаконно ув'язненого у Росії журналіста Укрінформу Романа Сущенка і закордонні кореспонденти Укрінформу. Вітання продовжують надходити. До акції долучився депутат Європарламенту від Польщі, член парламентської делегації до співпраці Євросоюз-Україна Міхал Боні та депутати Сейму Польщі Марцін Свенціцький і Цезарій Грабарчик.

Як повідомлялося, у середу, 8 лютого, до дня народження Сущенка в Укрінформі відкрилася фотовиставка його робіт та картин.

Власного кореспондента у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". Суд в Москві продовжив термін перебування журналіста під вартою до 30 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-