Фільм

Фільм "В'язні Кремля" у Києві покажуть завтра до дня народження Сущенка

Укрінформ
У понеділок, 6 лютого, в Києві представникам дипломатичного корпусу та міжнародних організацій презентують документальний фільм «В'язні Кремля», присвячений незаконно заарештованому в Російській Федерації кореспонденту агентства "Укрінформ" Роману Сущенку.

Захід, який проходитиме в Клубі Кабінету Міністрів України, приурочений до дня народження журналіста – 8 лютого, повідомляє прес-служба Мінінформполітики України.

Крім фільму «В'язні Кремля», який був знятий телеканалом UAITV, в Клубі КМУ буде представлено виставку фотографій Сущенка, зроблених ним під час роботи власним кореспондентом «Укрінформу» у Франції у 2010-2016 роках.

На заході будуть присутні родина журналіста та його адвокат Марк Фейгін.

 Організатори заходу: Міністерство інформаційної політики України, Міністерство закордонних справ України, ІА «Укрінформ».

Відкриють презентацію міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, генеральний директор "Укрінформу" Олександр Харченко.

 Виступити зі словами підтримки на адресу Сущенка запрошено представників міжнародних організацій в Україні, Уповноваженого Президента з мирного вирішення конфлікту на Донбасі Ірину Геращенко, а також голову Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторію Сюмар.

У цей день Студрада при Міністерстві інформаційної політики України запланувала Twitter-шторм. Під час заходу регламентовано працюватиме онлайн Twitter -конференція. Студенти за хештегом #FreeSushchenko повідомлятимуть у Twitter найважливіше.

Відкриття виставки - о 13:00 у Клубі Кабінету Міністрів України (м. Київ, вул. Інститутська, 7).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-