На Миколаївщині відновили після обстрілів два ліцеї

На Миколаївщині відновили після обстрілів два ліцеї

Фото
Укрінформ
У Миколаївській області за підтримки ЄС та ПРООН відновили після обстрілів два ліцеї.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У межах проєкту Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні «EU4UASchools-UA: Build Back Better» у двох ліцеях Миколаївського району, які постраждали внаслідок російської агресії, було проведено ремонтно-будівельні роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проєкт став можливим завдяки підтримці Європейського Союзу.

У відкритті закладів взяли участь начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та головна спеціалістка з розвитку бізнесу ПРООН в Україні Ольга Логвін. Вони оглянули відремонтовані навчальні класи, коридори, укриття, фасад, а також обговорили можливості розширення подальшої співпраці з метою відновлення та розвитку Миколаївської області, в тому числі у сфері громадської безпеки, освіти та відновлення пошкодженої інфраструктури.

На Миколаївщині відновили два освітні заклади / Фото: Фейсбук / Миколаївська ОДА

Кім подякував Європейському Союзу та ПРООН в Україні за підтримку регіону. За його словами, у межах цієї програми в області планується відновити 64 освітні заклади, 24 із яких – цього року.

Читайте також: На Дніпропетровщині відкрили відновлений ліцей із бомбосховищем

«Війна ускладнила доступ наших дітей до якісної освіти та знань, від яких залежить майбутнє нашої держави. Саме тому об’єднувати зусилля з партнерами задля відбудови навчальних закладів є потужною інвестицією у розвиток всієї країни», — сказав начальник ОВА.

Як повідомлялося, місті Баштанка на Миколаївщині завдяки співпраці громади з міжнародними партнерами відновили пошкоджений російськими обстрілами місцевий Будинок культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-