У Херсоні відновили подачу газу у чотирьох багатоповерхівках після удару російськими КАБами

У Херсоні відновили подачу газу у чотирьох багатоповерхівках після удару російськими КАБами

Укрінформ
У середмісті Херсона комунальники відновлюють подачу газу у багатоповерхівки, які постраждали від ударів трьома КАБами 15 травня.

Про це у Фейсбуці повідомляє начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«У середмісті Херсона і досі тривають аварійно-відновлювальні роботи. 15 травня російські військові вдарили трьома КАБами по житлових кварталах у центрі міста. Зокрема, внаслідок цього авіаудару були пошкоджені газопроводи і 6 багатоквартирних будинків довелося відключити від газопостачання. На сьогодні працівникам АТ «Херсонгаз» вдалося відновити постачання газу у 4 багатоповерхівках повністю, ще у двох комунальні служби розбирають уламки на дахах для подальшого ремонту зруйнованих обстрілом димових і вентиляційних каналів», - йдеться у дописі Мрочка.

Посадовець зазначив, що роботи триватимуть, доки у всіх пошкоджених будинках не підключать газ. Він подякував аварійним і комунальним службам, волонтерам і благодійникам за те, що допомагають громаді долати наслідки російської агресії.

Читайте також: Сили оборони півдня знищили «Ланцет», радіолокаційну систему і польовий пункт армії РФ

Як повідомляв Укрінформ, після обіду російські військові вдарили з авіації по центральній частині Херсона, відомо про 19 постраждалих.

Фото: Роман Мрочко / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-