У Миколаєві за підтримки міжнародних партнерів ремонтують гуртожиток для переселенців

У Миколаєві за підтримки міжнародних партнерів ремонтують гуртожиток для переселенців

Відео
Укрінформ
У Миколаєві за підтримки міжнародних партнерів ремонтують гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Олександр Сєнкевич, передає Укрінформ.

"За час повномасштабного вторгнення росіян на нашу землю Миколаїв став новою домівкою для багатьох мешканців прифронтових населених пунктів. Наразі у Миколаєві ремонтують гуртожиток у Заводському районі, де ми плануємо розмістити внутрішньо переміщених осіб", - йдеться у повідомленні.

Відео: Олександр Сєнкевич - мер Миколаєва 

Зазначається, що загалом гуртожиток зможе прийняти близько 300 людей. Ремонтні роботи фінансує Міжнародна організація з міграції.

У кімнатах вже встановили нові металопластикові вікна, облаштували стіни, стелі, підлоги. Зробили ремонт і в приміщеннях загального користування.

Читайте також: У Хмельницькому облаштували оселі для 75 сімей переселенців

Роботи найближчим часом мають завершитися і тоді приміщення обладнають меблями та технікою. Допоможе нам у цьому Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), додав мер.

Як повідомлялося, міжнародні партнери передали Миколаєву техніку для забезпечення Call-центру у міському ЦНАПі. Йдеться про IP-телефони та програмне забезпечення.

Обладнання придбане за кошти Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine в межах проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-