Chatham House радить співпрацю з Агентством відновлення у питаннях відбудови України

Chatham House радить співпрацю з Агентством відновлення у питаннях відбудови України

Укрінформ
Королівський інститут міжнародних відносин (Chatham House) радить всім сторонам, що проявляють інтерес до відбудови в Україні, співпрацювати з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури.

Про це повідомила пресслужба Агентства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Наголошується, що відповідна рекомендація міститься в аналітичному звіті «Побудова довготривалої стійкості в Україні: боротьба з корупцією під час війни», який підготовив Chatham House.

Зокрема, автори рекомендують створити «модельні» проєкти, які можна буде реплікувати по всій країні, працювати над політиками й процедурами, що попередять корупцію під час закупівель, а також навчати держслужбовців ефективним процедурам закупівель для масштабних проєктів відновлення.

«Власне, цим і займається команда Агентства відновлення. Окрім іншого, аналітики радять сторонам, що проявляють інтерес до відбудови в Україні, «співпрацювати з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України для оцінки потреб будівельної індустрії України та підвищення її продуктивності», - наголошують в Агентстві.

Chatham House - неприбуткова, неурядова організація, яка знаходиться в Лондоні. Її мета - аналіз та сприяння розумінню основних міжнародних питань та поточних справ.

Читайте також: Уряд виділив Агентству відновлення ще ₴5,15 мільярда на будівництво магістральних водогонів

Як повідомляв Укрінформ, у Києві відбулося підписання меморандумів щодо сталого відновлення між IRS, а також Кремінною, Бородянкою та Гостомелем. IRS - це команда фахівців-урбаністів та проєктних менеджерів з відновлення українських міст, що розпочала діяльність у березні 2022 року. IRS представила інформацію про руйнування українських міст у Комітеті регіонів ЄС, Європарламенті, Chatham House, на форумі G7, на Трієнале в Мілані, в International Meridian Center у Вашингтоні тощо.

Фото: chathamhouse.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-