Краматорський водоканал отримав від Нідерландів модулі для хіміко-бактеріологічної лабораторії

Краматорський водоканал отримав від Нідерландів модулі для хіміко-бактеріологічної лабораторії

Фото
Укрінформ
Краматорський водоканал отримав гуманітарну допомогу від Нідерландів - модулі споруди для хіміко-бактеріологічної лабораторії для контролю за якістю питної води в місті.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій обласній військовій адміністрації.

«Краматорський водоканал отримав гуманітарну допомогу від Нідерландів… Стаціонарні модульні споруди для лабораторії забезпечать проведення контролю за якістю питної води в місті Краматорськ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті ракетного обстрілу міста Краматорська в лютому 2024 року були пошкоджені декілька об’єктів підприємства, в тому числі хіміко-бактеріологічна лабораторія.

І одними з перших на допомогу прийшли партнери консорціуму WaterWorX, які придбали стаціонарні модулі споруди для хіміко-бактеріологічної лабораторії КВП «Краматорський водоканал».

Краматорський водоканал отримав гуманітарну допомогу від Нідерландів / Фото: Донецька ОДА

Працівники водоканалу висловили щиру вдячність консорціуму WaterWorX, Міністерству закордонних справ Нідерландів та Асоціації «Укрводоканалекологія» за технічну підтримку підприємства та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Читайте також: Тривають очисні роботи: Найєм сказав, коли планують запустити водогін на Дніпропетровщині

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні й інфраструктурні об’єкти. Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

20 лютого поточного року в Краматорську росіяни вдарили ракетами у промзону та житлову забудову, пошкоджень зазнали цивільні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-