Субвенцію у ₴2,3 мільярда отримають 66 проєктів відновлення у регіонах

Субвенцію у ₴2,3 мільярда отримають 66 проєктів відновлення у регіонах

Укрінформ
За ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури уряд затвердив розподіл у 2024 році субвенції регіонам в обсязі 2,3 млрд грн.

Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, передає Укрінформ.

«Згідно з рішенням Кабміну, субвенція направлена місцевим бюджетам для реалізації проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. 2,3 млрд гривень будуть розподілені між місцевими бюджетами громад, проєкти яких були раніше схвалені Європейським інвестиційним банком», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Мінвідновлення, цьогоріч у межах програми будуть реалізувати 66 проєктів, спрямованих на відновлення соціальної інфраструктури та об’єктів житлово-комунального господарства в регіонах.

Читайте також: Для відновлення України необхідний сприятливий бізнес-клімат - посол США

Як повідомляв Укрінформ, Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) із початку повномасштабного вторгнення спрямував Україні 1,7 млрд євро допомоги на фінансування першочергових видатків державного бюджету.

«Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» від ЄІБ - це довгострокова інвестиція, спрямована на відновлення інфраструктури на сході України, а також у регіонах, які приймають внутрішньо переміщених осіб. Перший транш програми становив 200 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-