У Василькові на Київщині відновлюють багатоповерхівку, пошкоджену вибуховою хвилею

У Василькові на Київщині відновлюють багатоповерхівку, пошкоджену вибуховою хвилею

Фото
Укрінформ
У Василькові Київської області відновлюють житлові будинки, які зазнали пошкоджень від вибухової хвилі, спричиненої ворожими ударами.

Про це Київська обласна військова адміністрація повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначили в ОВА, наразі триває, зокрема, капітальний ремонт десятиповерхового житлового будинку на 120 квартир за адресою: вулиця Декабристів, 52. Роботи з відновлення цього об’єкта стартували восени минулого року.

Першочергово будівельники виконали демонтаж пошкоджених елементів будівлі, згодом розпочали утеплення й оздоблення зовнішніх стін. Фасадні роботи вже виконані на 30%.

Нині будівельники працюють над облаштуванням внутрішнього утеплення технічного поверху будинку. У подальшому підрядник буде встановлювати нові вікна в місцях загального користування, облаштовувати укоси й утеплення цоколю. Також проєктом передбачене опорядження під’їзду і сходових кліток, внутрішнє оздоблення пошкоджених квартир.

"Всі роботи з капітального ремонту виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Загалом на Київщині за кошти ФЛН буде відновлено 97 об’єктів", – додали в обладміністрації.

Читайте також: У Мощуні на Київщині відкрили новий «Пункт здоров’я» замість зруйнованого росіянами

Як повідомляв Укрінформ, станом на січень поточного року у Київській області вже відновлена понад третина об'єктів, пошкоджених унаслідок останніх атак російської армії.

Фото: КОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-