На Житомирщині почали капітальний ремонт мосту на трасі М-21

На Житомирщині почали капітальний ремонт мосту на трасі М-21

Фото, відео
Укрінформ
У Черняхові на Житомирщині розпочали капітальний ремонт мосту через ставок на трасі М-21.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«У Житомирській області в селищі Черняхів на дорозі державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський Агентство відновлення розпочинає капітальний ремонт мосту через ставок. Будівельники наразі влаштовують тимчасовий обʼїзд», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей міст побудований ще в 1958 році, а востаннє його ремонтували понад 40 років тому. Обстеження показали, що він має тріщини в місцях деформаційних швів, оголення та корозію арматури на прогоновій будові, сколи бетону на опорах й руйнування тіла укріплення насипу. Наразі споруда не витримує навантаження.

Завершити ремонтні роботи планують до кінця літа 2024 року.

Читайте також: На Чернігівщині розпочали капітальний ремонт лівого проїзду на мосту через Десну

Автодорога М-21 – одна із трьох магістралей міжнародного значення в регіоні. Вона з’єднує північну та південну частини області. Інтенсивність руху тут досягає 10-12 тис. автомобілів за добу, в тому числі, тих, які транспортують важливі вантажі. Окрім того, це частина гуманітарного коридору Коростенського району.

Як повідомлялося, у Народицькій громаді на Житомирщині, частина населених пунктів якої була окупована, вже відновили всі чотири мости, зруйновані через бойові дії.

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-