На Чернігівщині розпочали капітальний ремонт лівого проїзду на мосту через Десну

На Чернігівщині розпочали капітальний ремонт лівого проїзду на мосту через Десну

Укрінформ
У Чернігівській області почали відбудову лівого проїзду вцілілої частини мосту через Десну.

Про це повідомляє служба відновлення та розвитку інфраструктури в Чернігівській області на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

Це один із найбільших у Чернігівській області мостів. Його довжина майже 600 метрів, має чотири смуги руху.

"Міст був підірваний під час бойових дій на території Чернігівської області у лютому 2022 року. 200 метрів прогонової будови були зруйновані повністю. Будівельники проводять демонтаж старих конструкцій, фрезерування дорожнього покриття, розбиратимуть монолітні бетонні конструкції старих плит прогонової будови", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у службі відновлення та розвитку інфраструктури, понад рік вантажівки їхали в бік Чернігова в об’їзд вузькою дорогою шириною шість метрів на дві смуги руху. Аби доїхати від Києва до Чернігова, потрібно було вдвічі більше часу через стан дороги та щільний потік транспорту.

Читайте також: Відбудова на Київщині: у Макарові відновлюють ще одну багатоповерхівку

У липні 2023 року мостовики повністю завершили відновлення зруйнованої частини мосту і пустили рух транспорту по одному з проїздів мосту. Далі розпочали капітальний ремонт вцілілої частини мосту, яка мала сліди потрапляння снарядів. Зараз повністю завершили роботи на правому проїзді мосту і пустили по ньому рух транспорту.

У 2024 році мостовики планують повноцінно забезпечити проїзд усіма чотирма смугами руху.

Як повідомляв Укрінформ, будівельники розпочали капітальний ремонт дитсадка «Лісова казка» на Чернігівщині, який постраждав від удару російських ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-