У Житомирському військовому інституті відкрили відновлений після обстрілів музей

У Житомирському військовому інституті відкрили відновлений після обстрілів музей

Фото, відео
Укрінформ
У Житомирському військовому інституті ім. С.П. Корольова відкрили для відвідувачів відновлений музей, що раніше зазнав пошкоджень через ворожі обстріли.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Житомирська ОВА.

«Музей закладу вперше відкрив двері для відвідувачів після реекспозиції та відновлення пошкоджень, спричинених ворожими бомбардуваннями. В оновленому музеї з’явився відділ, у якому відображено події, починаючи з першого дня повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну», - йдеться у повідомленні.

Серед експонатів нової експозиції – фотографії, особисті речі випускників і військовослужбовців інституту, які віддали свої життя у боротьбі за Україну.

Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова – це заклад вищої освіти, який готує фахівців із експлуатації складних технічних систем, новітніх роботизованих комплексів озброєння, спеціалістів ІТ-технологій, які після закінчення навчання продовжують службу в структурах воєнної розвідки, радіоелектронної та інформаційної боротьби, кібербезпеки та захисту інформації.

Читайте також: Музею у Дніпрі передали як експонат розбиту російську БМП-2

Це єдиний в Україні вищий військовий навчальний заклад, який займається підготовкою фахівців не лише для всіх видів Збройних сил України, а й для інших міністерств та відомств, зокрема для Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Служби зовнішньої розвідки, Державного космічного агентства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-