Канада зробить усе можливе для відбудови України - Фріланд

Канада зробить усе можливе для відбудови України - Фріланд

Укрінформ
Канада робитиме усе можливе, аби підтримати українців у війні проти Росії та допомогти у відбудові після перемоги.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявила віцепрем’єр-міністр Канади Христя Фріланд під час конференції “Відбудова України”, що проходить в Торонто.

“Ми розуміємо, що ви боретеся за всіх нас і за заснований на правилах порядок усюди у світі, тож ми рішучі у своїй підтримці. Наш уряд робитиме усе можливе протягом усього необхідного часу для підтримки відважного українського народу та відбудови вільної, успішної та переможної України, коли для цього настане час”, - сказала Фріланд.

Вона додала, що після 636 днів війни “українцям треба знати, що підтримка Канадою України залишається непохитною й буде такою надалі”.

“Ми надаємо Україні необхідну фінансову та військову допомогу й очолюємо глобальні зусилля із конфіскації підсанкційного майна російських олігархів та центробанку на підтримку України”, - зазначила віцепрем’єр-міністр Канади.

За її словами, ця конференція - це нагода продемонструвати абсолютну солідарність Канади із мужнім українським народом та "поговорили про роботу, яку нам належить зробити разом для підтримки відбудови переможної України”. “Ми не втратимо віри й ніколи не залишимо Україну”, - наголосила Фріланд.

Читайте також: ЗВТ з Оттавою забезпечить широке залучення канадського бізнесу до відбудови України - Мінекономіки

Як повідомляв Укрінформ, у Торонто цього тижня проходить бізнес-конференція, присвячена відбудові України. У рамках заходу демонструються інвестиційні проєкти, спрямовані на відбудову й модернізацію України в галузях сільського господарства, будівництва, інфраструктури, енергетики та охорони здоров’я. Окрім цього, учасники мають змогу ближче познайомитися із додатком “Дія” й українськими компаніями та організаціями, які працюють у галузях інформаційних, фінансових та військових технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-