У Ворзелі до ліцею добудовують початкову школу з дошкільним підрозділом

У Ворзелі до ліцею добудовують початкову школу з дошкільним підрозділом

Фото
Укрінформ
На території Ворзельського ліцею Бучанського району добудовують окремі корпуси для 1-4 класів та дитячого садка.

Про це повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

“На території Ворзельського ліцею № 10 Бучанського району добудовують окремі корпуси для 1-4 класів та дитячого садка. Будівництво Ворзельської початкової школи з дошкільним підрозділом дозволить збільшити потужність закладу і створити належні й безпечні умови для організації освітнього процесу”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що будівельні роботи здійснюють за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Уже виконали підготовчі роботи.

За проєктом будівництва корпусів передбачено провести фасадні роботи, внутрішнє оздоблення стін, опорядження стель, покриття підлог, монтаж вікон і дверей.

У Київській ОВА повідомили, що у початковій школі та дитячому дошкільному закладі облаштують навчальні, ігрові та спальні кімнати, коридори і вестибюль, встановлять ліфти.

Читайте також: На Харківщині будують школу під землею

Загалом сьогодні заклад освіти відвідують 684 учні. У ліцеї є найпростіше укриття, яке вміщує 200 дітей, тому навчання відбувається у дві зміни.

У КОВА запевняють, що завдяки добудові корпусу для початкових класів, в якому також функціонуватиме укриття, 13 початкових класів матимуть змогу навчатися очно в одну зміну. Дитячий садок зможе прийняти 140 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині у Білогородському академічному ліцеї № 2 капітально відремонтували укриття, де одночасно можуть перебувати 400 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-